Triatlon Izegem 2019: The Revenge of Charlotte

Crazy faces van Ine Couckuyt en Charlotte Deldaele

Het BK van 5 dagen voordien, lag Charlotte nog zwaar op de maag.
Zoals coach Dirk het zo mooi op WTV verkondigde, ‘wie op het BK niet haalt wat hij wil, kan revanche nemen in Izegem’. Jammer, maar het was perfect van toepassing op zijn poulain…

De conditie was top. Charlotte haalde persoonlijk best tijden op training. Het BK moest een topper worden. Helaas, de maag besliste er anders over.

Tijd voor revanche!

5 dagen later kreeg C-girl de kans om te tonen wat ze in zich had.
En hoe ze dat deed!
Bij het zwemmen alleen al lag ze meer dan een minuut voor op de rest. Ze haalde zelfs al mannen in 10 minuten vroeger gestart waren!
Tijdens het fietsen ging alles prima, de voorsprong vergrootte zelfs nog wat en tijdens het lopen kon er al een ‘crazy face’ af.
Ze had zichzelf gerust gesteld en een topprestatie neergezet om na de aankomst in de armen te vallen van haar coach Dirk Demaré.

Daarna ging de emo-meter nog wat de hoogte in. Ine Couckuyt, 2e in Izegem, en ploeggennoot én vriendin van Charlotte zal een jaar afscheid nemen om op reis te gaan. Charlotte wou haar vriendin dan ook bedanken voor de voorbije jaren met mooie momenten.
‘Ik wou niet wenen bij mijn (al-dan-niet-tijdelijke) afscheid ‘ liet Ine weten na de wedstrijd, maar Charlotte besliste er anders over. 😉

Everybody happy na de triatlon in Izegem… 🙂

· Charlotte Deldaele: Blog // Instagram
· Ine Couckuyt: Blog // Instagram
· Coach Dirk Demaré: Instagram
· Triatlon Izegem: Website

Bekijk hier het volledige foto album van de Triatlon Izegem 2019
 

Advertenties